De kernwaarden van Zoet!

Wij hebben als doel om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren door een spelactiviteit als uitgangspunt te nemen. Zo worden ze onder begeleiding uitgedaagd om zich op alle gebieden te ontwikkelen.

Het is belangrijk dat een kind vertrouwen heeft in ons als pedagogisch medewerkers. Hierdoor kan en durft een kind zich te ontwikkelen en te groeien. Wij vinden het belangrijk dat er vaste gezichten op de groep zijn zodat een kind een vertrouwensband met de pedagogische medewerker kan opbouwen.

Het contact met ouders is een belangrijk aspect van het goed uit kunnen voeren van onze taak als pedagogisch medewerker. Wij streven naar een open en eerlijk contact, waarin beide partijen elkaar op de hoogte houden van hoe het met kind gaat of is gegaan. Ouders zullen op de hoogte gehouden worden van de ontwikkeling van zijn/haar kind(eren), de activiteiten op de groep en ontwikkelingen binnen de branche.

Bij kinderdagverblijf Zoet hanteren wij een gezond voedingsbeleid. Het voedingsbeleid is gebaseerd op de richtlijnen Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Wij vinden het belangrijk om kinderen gezonde voeding te bieden en zo positief bij te dragen aan hun ontwikkeling.

Lees hier meer over onze voeding.

Wij bieden elk kind de kans om zich optimaal te ontwikkelen, daarom werken wij met de methode Piramide. Hiermee kunnen kinderen in een veilige omgeving spelen en leren. Hierbij staat het actief stimuleren van de ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters voorop. Bij deze methode kunnen kinderen met een ontwikkelingsachterstand inlopen. In deze methode zijn alle ontwikkelingsgebieden geïntegreerd.

Zo ziet een dag eruit

Dagelijks een warm onthaal en een leerzame en uitdagende dag.

Lees meer over onze gezonde voeding

Wij zijn Zoet!

Wij zijn de drijvende krachten achter Kinderdagverblijf Zoet. Wij vinden spelen & ontwikkelen, vertrouwen & veiligheid belangrijk.

Josina
JosinaPedagogisch medewerker / Pedagogisch Coach
Janneke
JannekePedagogisch medewerker
Danique
DaniquePedagogisch medewerker
Chenta
ChentaPedagogisch medewerker
Naomi
NaomiPedagogisch medewerker
Melissa
MelissaPedagogisch medewerker
Lotte
LottePedagogisch medewerker
Danique
DaniquePedagogisch medewerker

Wij zijn een hoogwaardige kinderopvang waarbij spelen & ontwikkelen, vertrouwen & veiligheid en contact met de ouders centraal staat.

Josina & Janneke Zoet

De familie Zoet

Wij zijn een gezellige familie en je zult ons allemaal wel een keertje tegenkomen op het kinderdagverblijf!

Opa Zoet

Oma Zoet

Papa Zoet

Mama Zoet

Jongetje Zoet

Meisje Zoet

Vriendje Zoet

Huisdier Zoet

Tijd voor een warm onthaal!

Mijn kind aanmelden